Labosan, mikrobiološki laboratorij za ispitivanje ispravnosti hrane, vode za piće, kozmetičkih proizvoda.

Novosti

 

Važni zakoni i pravilnici o hrani

Objavljeno: 02.08.2018.

Pogledajte zakonsku osnovu za provedbu analiza hrane, vode i briseva u ugostiteljskim i drugim objektima pod sanitarnim nadzorom.

 

Izjava o davanju suglasnosti za obradu osobnih podataka

Objavljeno: 11.06.2018.

Labosan d.o.o., kao Voditelj zbirke osobnih podataka, obavještava Vas da su Vaši osobni podaci koje ste nam ustupili biti obrađeni u svrhu laboratorijskih ispitivanja. Prihvaćanjem ove Izjave smatra se da slobodno i izričito dajete privolu za prikupljanje i daljnju obradu Vaših osobnih podataka ustupljenih Labosanu d.o.o. kao korisniku putem ovih web stranica ili osobno u […]

 

Zdravstvena ispravnost i kontrola kozmetičkih proizvoda

Objavljeno: 03.02.2014.

U svom svakodnevnom životu, svatko od nas koristi određeni broj kozmetičkih proizvoda. I ti su pripravci podložni kontrolama, kako način pripreme tako i uvjeti u kojima su pripremljeni.

 

Enterohemoragična Escherichia coli – EHEC

Objavljeno: 04.06.2011.

Enterohemoragični sojevi E.coli povezuju se s tvorbom jednog ili više toksina poznatih kao vero-toksini. Nacionalni referentni laboratorij za E.coli u Njemačkoj objavio je da se u slučaju trenutne epidemije u Njemačkoj radi o virulentnom soju O104:H4.

 

Zamrzavanje i sigurnost hrane

Objavljeno: 28.09.2010.

Kako se u zadnje vrijeme puno piše o sigurnosti zamrznute hrane i prikladnom vremenu kroz koje se ista može čuvati, evo prilike da ovdje o tome saznate nešto više.

 

Labosan – akreditirani laboratorij

Objavljeno: 22.09.2010.

Labosan d.o.o. je mlada tvrtka osnovana 2009. godine na temeljima dugogodišnjeg iskustva iz područja sigurnosti hrane i kozmetike.

 

Misija

Objavljeno: 22.09.2010.

Naša je misija unapređenje kulture zdrave i sigurne prehrane! Uvijek i u svakom trenu otvoreni smo za potrebe naših kupaca.

 

Partneri

Objavljeno: 22.09.2010.

Partneri sa kojima radimo su proizvođači hrane, uvoznici, distributeri i ugostitelji.

 

Posebnu pažnju posvećujemo komunikaciji

Objavljeno: 22.09.2010.

U suradnji s vodećim laboratorijima, nudimo Vam sve vrste analiza, određivanje kalorijske vrijednosti, safety assessment kozmetičkih proizvoda i dr.

 

Kvaliteta

Objavljeno: 22.09.2010.

Labosan tim izuzetno dobro razumije sve elemente sljedivosti od proizvodnje do krajnjeg korisnika, što Vama osigurava najbolja rezultate